Author Topic: Forum issue, possibly intentional filtering?  (Read 583 times)

Norture

  • Still noobin' it up.
  • Dark Power
  • ******
  • Posts: 3512
  • ???
Forum issue, possibly intentional filtering?
« on: May 12, 2016, 01:56:22 PM »
With the IC newspaper I've been running, I've had issues with some of the advertisements not showing up. I've toyed around with it and found that it's the filename itself preventing the image from being displayed. If I have, for example, theatre_ad1.jpg, it won't show up. But if I have just theatre1.jpg, it will show up.  Is this intentional and meant to deal with spambots?

Arawn

  • CC, Developers, and
  • Dungeon Masters
  • Dark Power
  • *
  • Posts: 9164
  • Gwrandewch ar y cwn.
Re: Forum issue, possibly intentional filtering?
« Reply #1 on: May 12, 2016, 01:59:01 PM »
It would not surprise me if anything with 'ad' in the filename refused to display.
Hir yw'r dydd a hir yw'r nos, a hir yw aros Arawn.

Norture

  • Still noobin' it up.
  • Dark Power
  • ******
  • Posts: 3512
  • ???
Re: Forum issue, possibly intentional filtering?
« Reply #2 on: May 12, 2016, 02:01:56 PM »
It's not the word ad that does it though, it's ad1. This file displays just fine: http://cloakandcoffee.ca/stuff/ravenloft/delaroux_vineyard_ad.png

Bluebomber4evr

  • Head DM, Developer and Ravenloft Trivia Guru/Community Council
  • Administrator
  • Dark Power
  • *
  • Posts: 20692
    • http://www.nwnravenloft.com
Re: Forum issue, possibly intentional filtering?
« Reply #3 on: May 12, 2016, 08:32:39 PM »
It's not something any of us have done, but it might be part of the default setup for the forum software.

Bluebomber4evr: The Justice, not you, since 2002